Informace o Keramanovi - ročník 2008

Ahoj kamarádi!

je tady další, již třetí, ročník závodu Keraman. Pro ty co ještě nezkusili nebo neví, tak tady je popis o co jde:

Začíná se hromadným startem ve vodě, kdy se závodník snaží bojovat jednak s přírodním živlem, jednak s mnoha útočícími končetinami protivníků a v neposlední řadě s řasami, které ho obklopí a snaží se ho obarvit na zeleno. Po překonání vymezené tratě na něj čeká cyklistický oř a jízda na něm po středně pohodovém terénu Vysočiny /před nasednutím doporučujeme se převléknout, aby se k závodníkovi cestou nepřidal vlk, který v jízdě příliš nepomůže/. Vykoupán v potu člověk dorazí zpět, leč ovace stále ještě nepřichází, ba naopak je vyslán na trasu kolem rybníka tentokrát po svých unavených nohou. Až po 4 kolech, to aby měl terén opravdu vryt do paměti, klesá triatlonista v cíli naprostým vyčerpáním k zemi. Naštěstí má několik hodin na zotavení, aby mohl na svůj bolestivý den kvalitně zapomenout v Travellers’ hostelu na dvoře, kde bude vyhodnocení celého snažení a pak mohutné zapití.

Hodnocení závodníků je rozděleno na tři kategorie : muže, ženy a štafety, tj. ty, kteří mají spíše týmového ducha a disciplíny si se svými přáteli rozdělí (podmínkou je účast alespoň jedné ženy v družstvu).

Letos nově zařazujeme kategorii dětí. Dejte nám vědět zda chcete dát svým dětem šanci vyhrát tuto kategorii.

Registrace - v místě startu, tj. u vodní nádrže Kuchyňka v severní části Třebíče u silnice směrem na Račerovice

Startovné - 150,- Kč za které každý závodník obdrží občerstvení po výkonu a dokonalý dar

Hlídání dětí - snad někoho ochotného a hravého přesvědčíme

První pomoc - v místě startu bude lékárnička a nějaký felčar se také najde

Toalety - ve škole přímo v místě startu

Parkování - na parkovišti v místě startu

Ubytování - Jelikož se k nám na půdu už všichni nevejdete, je potřeba, aby si každý účastník místo pro spočinutí zajistil sám. Doporučujeme Travellers’ hostel, na okraji historické Židovské čtvrti na Žerotínovo náměstí 19, tel: 568 422 594 web:www.travellers.cz /výhodné místo, jelikož tam se koná vyhlášení výsledků a večírek po závodě/ a kemp Poušov, tel. 568-850-641, 721-565-150 /kemp je blízko startu, ale dál od místa večerního hodování, na kole je to ale kousek, a to po rovince kolem řeky/. V obou případech se dá v místě ubytování snadno zaparkovat.

TRASA ZÁVODU

Plavání - Plave se ve vodní nádrži Kuchyňka (městské koupaliště), délka 400 metrů.

Kolo - Trasa je vedena po zpevněných silnicích a polních cestách, částečně přírodním parkem Třebíčsko. Terén je mírně zvlněný, převýšení přiměřené (start a cíl je ve výšce 450 metrů, nejvyšší bod cesty 570 metrů nad mořem), vhodný pro horská nebo treková kola. Celková délka tratě je cca 20 kilometrů. Součástí balíčku, který každý závodník dostane při registraci, bude i mapka okolí Třebíče, na ní si každý může trať projet virtuálně ještě před startem. Trať bude samozřejmě srozumitelně označena Táborkami a směrovými šipkami. V případě nehody nebo neopravitelného defektu, volejte na tel. číslo 605-204-120 (p. Mastný). Povinnou výbavou na cyklo část závodu je cyklistická helma a mobilní telefon.

Běh - Poběží se 4x kolem Kuchyňky, délka tratě 3,5 km.

Pozávodní a předvečírkovské aktivity – dle vlastní chuti a sil. V židovské čtvrti se v ten samý den konají tzv. Valdštejnské slavnosti u příležitosti zapsání třebíčských památek do seznamu Unesco. Určitě doporučujeme navštívit nově otevřenou vyhlídkovou terasu v hotelu Zlatý Kříž na Karlově náměstí /centrum Třebíče/, ze které je vidět celá Třebíč a navíc se zde můžete občerstvit a odpočinout si.

Přihlášky - Neváhejte a hlašte se nejpozději do středy 13.8. 2008 na tel. čísle 777 550 209 (Jura) a 777 068 864 /Ilona/.

ČASOVÝ HARMONOGRAM

datum konání: 16. srpna 2008

Registrace: 12.00-13.00 hod

start: 14.00 hod

konec závodu: 17.00 hod

Hostel „U Dubu“ od 18.00 hod

vyhlášení výsledků a večerní party: od 19.30 hod

Účast na vlastní nebezpečí !

Tož se těšíme!

Pája, Jura, Ilona, Aleš a firma Kerama - nejlepší kachličky pro Vás!

... on-line přihláška na triatlon pro opravdové tvrďáky ...

pavla.mastna@centrum.cz

19. ročník bude 10.srpna 2024. | 12.01.2023
Děkujeme za letošní účast a skvělou afterparty. Příští rok na stejném místě v sobotu 10.8. 2024. Těšíme se na Vás.  více novinek zde
Webové stránky vyrobila reklamní agentura Altrodesign.